Ihan ensiksikin koitin kirjottaa tänne jo aikasemmin, mut sit kun olin liittämässä sitä sivuille niin kone alko värkkään ja koko teksti katos. Sen jälkeen en ole kerenny tänne kirjotteleen. En päivittele näitä sivuja säännöllisesti, enkä tiedä käykö näitä kukaan edes katsomassa, mut ihan mielenkiinnosta sivut laitoin. 

Katoin ensimmäiseksi lämpömittaria ku heräsin, näytti -4 astetta.  Sit lähettiin Pepen kanssa ulos kun toiset viel nukku. Ihan kiva ulkona nyt on ollu olla kun ei oo kauheen kovia pakkasia pidelly. Oiskeestaan enimmäkseen on ollu alle -10 asteen pakkasia, jonku kerran yli -20 astetta. Lunta ei ole liikaa ainakaan täs kylällä, mut tieten tuol metsäs on enämpi. Seriä on käytetty metsäs mut nyt kun on täältäki pyynti loppunu niin eipä oo sit tullu käytettyä. Marraskuun puolen välin tienoilla ammuttiin viimeset hirvet.

Saa nähä kiriikö tuo pakkanen vielä, mulle kelpais kyl tällanen keli ja Pepe ois taatusti samaa mieltä jos osais puhua. Jos on yli -10 niin eipä sillä mitään hoppua ulos ole. Lauhemmilla ilmoilla se tulee sisälle kun sen pyytää, mut pakkasilla se on kyllä ensimmäisenä oven takana oottamassa.

Tänään ammutaan raketit ja jämpti laitetaan sisälle kun se ei pidä raketeista. Nuorempana se ei oo niistä välittäny, eikä meillä ammuta raketteja kotona mut oisko sit säikähtäny naapurissa ammuttua rakettia tai jotain. Jos sen antas olla häkissä niin se haukkus koko ajan, aina kun kuulee raketin. Pepen eka uusi vuosi meni hyvin, eikä se todellakaan pelänny rakettien ampumista. Olin kyllä varautunut siihen että joudun pitämään sen sisällä, mutta tämäpä päättikin et tämähän on hauskaa ja noi "lentävät tikut" pitää saada kiinni keinolla millä hyvänsä. Se koitti seisoa kahdella jalalla ja kurotella niiden perään.

Täytyy katsoa miten käy tuon harmaan kanssa ja miten se suhtautuu raketteihin. Ei se ainakaan kauempaa tulevista rakettien äänistä ole välittänyt, päinvastoin on koittanu kurkistella että mistä se ääni tulee. Ihan ku joku ampus hirven ja koira sit koittaa haistella et missä se on (siltä sen touhu näyttää) kun mitään ei näy. Mut se selviää sit illalla.

Pepe ja Seri (+muut) toivottavat Hyvää Uutta Vuotta 2008!!!

Nyt aletaan sit Miettimään iltaa ja suunnataan katseet kohti tulevia aikoja ja koitoksia.